REMOTE APP INSTELLINGEN

Home  |  Handleidingen  |  BCM Stream Easy  |  Remote app instellingen

Easy – Beheer Remote App – Remote app instellingen

Beheer Remote App - Instellingen

1. Hier kun je het gebruik van de Remote App in- of uitschakelen.
  2. Hier kun je de naam ingeven. Deze naam is zichtbaar bij het openen van de Remote App.
  3. Met behulp van de koppel code kun je apparaten koppelen (zoals een tablet of smartphone) waarmee je de BCM Stream software kunt bedienen.
  4. Hier kun je zien welke apparaten er gekoppeld zijn en kun je gebruikers weer verwijderen.

Heb je een vraag?

Start hier met zoeken:

CONTACT

Celsiusstraat 9
6003 DG Weert
Nederland
T:   +31 (0)85 130 74 63

HELP ONS

Wij doen ons best om deze support website zo volledig mogelijk te maken en houden. Mocht je toch nog info missen laat het ons dan weten. Dan kan via het contact formulier van de BCM Stream website.

VOLG ONS

Facebook    Instagram

HELP ONS

Wij doen ons best om deze support website zo volledig mogelijk te maken en houden. Mocht je toch nog info missen laat het ons dan weten. Dan kan via het contact formulier van de BCM Stream website.