FAQ – REMOTE APP – LIJSTEN

Home  |  Veelgestelde vragen  |  Remote App  |  Persoonlijke lijsten

Persoonlijke lijsten

• Met player wordt bedoelt: een PC, laptop of tablet waar de BCM Stream Easy of Pro op geïnstalleerd is.

Wat is het verschil tussen persoonlijke lijsten en eigen lijsten?

Kort gezegd staan “persoonlijke lijsten” op je smartphone en “eigen lijsten” in de player. Zodra je een persoonlijke lijst verstuurt naar een player wordt deze toegevoegd bij de eigen lijsten. (in een map met de naam van jouw smartphone, b.v. iPhone van Piet)

Vanaf dat moment is op je smartphone deze lijst ook beschikbaar bij “Laden programmalijsten” > “Eigen lijsten”.

** Je kunt een persoonlijke lijst naar meerdere players doorsturen **

Waar staan de eigen lijsten van een gebruiker in de player?

Als je “persoonlijke lijsten” via de Remote app naar een player stuurt komen deze bij de “eigen lijsten” van de player te staan. Er wordt automatisch een map aangemaakt met de naam van je smartphone (b.v. iPhone van Piet). In deze map kan je al jouw persoonlijke lijsten terug vinden en gebruiken in de player.

Let op: als je een persoonlijke lijst naar een player stuurt die er al op staat, dan wordt de lijst in de player overschreven.

Hoe kun je de lijst “Mijn favorieten” van je smartphone versturen naar de player?

Als je de lijst “Mijn Favorieten” (deze staat in het menu-item “Samenstellen” > “Mijn persoonlijke lijsten”) van je smartphone naar de player wilt sturen dan moet je er eerst een “persoonlijke lijst” van maken.

Druk op de lijst “Mijn Favorieten” om deze te openen. Icoon persoonlijke lijst versturenDruk vervolgens rechtsboven op het menu icoontje met het pijltje eronder. Een pop-up verschijnt waarmee je de persoonlijke lijst kunt kopiëren. Geef de nieuwe persoonlijke lijst een naam en druk op “Ok”.

Persoonlijke lijst versturenNu is de lijst klaar om verstuurd te worden naar de player. Druk op de nieuwe persoonlijke lijst om deze te openen. Druk vervolgens rechtsboven weer op het menu icoontje met het pijltje eronder. Een pop-up verschijnt met o.a. de optie “Verstuur naar de player als eigen lijst”.

Nadat je er op gedrukt hebt wordt er automatisch een map aangemaakt (in de player onder eigen lijsten) met de naam van je smartphone (b.v. iPhone van Piet). In deze map staat dan de persoonlijke lijsten die je verstuurd hebt naar de player.

Hoe kun je een nummer dat aan het afspelen is, toevoegen aan een persoonlijke lijst?

Spelend nummer naar favorietenAls je het nummer, dat aan het afspelen is in de player, wilt toevoegen aan een persoonlijke lijst druk je in de speellijst op het hartje. Het nummer wordt dan bij je favorieten geplaatst (in “Mijn favorieten”)

Toevoegen aan persoonlijke lijstGa dan in het menu naar “Samenstellen” en selecteer de map “Mijn favorieten” om deze te openen. Druk vervolgens op de drie verticale bolletjes rechts van het nummer dat je wil toevoegen aan een persoonlijke lijst. Een pop-up verschijnt met o.a. de optie “Toevoegen aan persoonlijke lijst”.

Hoe kun je de volgorde van nummers in een persoonlijke lijst wijzigen?

Popup nummer verplaatsenDruk op de persoonlijke lijst die je wil wijzigen om deze te openen. Druk vervolgens op de drie verticale bolletjes rechts van het nummer dat je wil verplaatsen. Een pop-up verschijnt met o.a. de opties “Verplaats omhoog” en “Verplaats omlaag”.

** Als je nummers verplaatst in een persoonlijke lijst op je smartphone worden deze niet verplaatst in dezelfde lijst in de player **

Hoe kun je een persoonlijke lijst verwijderen van je smartphone?

Icoon persoonlijke lijst verwijderenDruk op de persoonlijke lijst die je wil verwijderen om deze te openen. Druk vervolgens rechtsboven op het menu icoontje met het pijltje eronder.

Persoonlijke lijst verwijderenEen pop-up verschijnt met o.a. de optie “Verwijder persoonlijke lijst“.

** Als je een persoonlijke lijst op je smartphone verwijderd wordt dezelfde lijst in de player niet verwijderd **

Heb je een vraag?

Start hier met zoeken:

CONTACT

Celsiusstraat 9
6003 DG Weert
Nederland
T:   +31 (0)85 130 74 63

HELP ONS

Wij doen ons best om deze support website zo volledig mogelijk te maken en houden. Mocht je toch nog info missen laat het ons dan weten. Dan kan via het contact formulier van de BCM Stream website.

VOLG ONS

Facebook    Instagram

HELP ONS

Wij doen ons best om deze support website zo volledig mogelijk te maken en houden. Mocht je toch nog info missen laat het ons dan weten. Dan kan via het contact formulier van de BCM Stream website.