PROGRAMMA LIJST

Home  |  Handleidingen  |  BCM Stream Pro  |  Programma lijst

Pro – Programma lijst

Programma Lijsten

Uitleg knoppen:

Favorieten Alle lijsten die als favoriet zijn ingesteld.
Thema's Alle lijsten die samengesteld zijn voor een thema zoals Bruin Café, Dinner Restaurant, Hitlijsten, Feestdagen e.d.
Eigen lijsten Alle eigen lijsten die u heeft opgeslagen.
Alle speellijsten Alle beschikbare genre lijsten.

Als u een lijst aanklikt dan wordt deze direct in de speellijst geladen.

Als u meerdere lijsten tegelijk wilt afspelen kies dan de volgende lijst die u wilt horen en druk dan in het pop-up scherm op “toevoegen”.

TIP 1: Door een lijst of een eigen lijst naar de zoeklijst te slepen, verschijnt de inhoud van deze lijst in alfabetische volgorde. Zo kunt u snel bekijken welke nummers er in een lijst staan.

TIP 2: Om een nummer uit een eigen lijst te wissen, laadt u de eigen lijst in een lege speellijst. Selecteer het muzieknummer dat u wilt verwijderen. Druk op de Speellijst - Verwijder track knop. U krijgt dan de melding of u het nummer uit de speellijst of van het systeem wilt verwijderen. Druk op de “Verwijder uit speellijst” knop. Daarna dient u de lijst opnieuw op te slaan. Druk op de Speellijst opslaan knop. U krijgt dan de melding of u de inhoud van een bestaande eigen lijst wilt vervangen, of dat u een nieuwe eigen lijst wilt aanmaken. Druk op de “Vervangen” knop en selecteer de desbetreffende lijst.

Heb je een vraag?

Start hier met zoeken:

CONTACT

Celsiusstraat 9
6003 DG Weert
Nederland
T:   +31 (0)85 130 74 63

HELP ONS

Wij doen ons best om deze support website zo volledig mogelijk te maken en houden. Mocht je toch nog info missen laat het ons dan weten. Dan kan via het contact formulier van de BCM Stream website.

VOLG ONS

Facebook    Instagram

HELP ONS

Wij doen ons best om deze support website zo volledig mogelijk te maken en houden. Mocht je toch nog info missen laat het ons dan weten. Dan kan via het contact formulier van de BCM Stream website.