FAQ – INLOGGEN

Home  |  Veelgestelde vragen  |  Inloggen

Inloggen

Hoe kun je inloggen als je de Stream Easy in je browser wilt gebruiken?

Je kunt de Stream Easy op 2 manieren gebruiken:

• Door de software te installeren
  • Door de player te openen in een internet browser (bijv. Google Chrome, Safari, Edge of Firefox)

De software is alleen te installeren en geschikt voor Windows. Je kunt deze dus op een Windows PC, Laptop of Tablet installeren. Als je de installatie hebt afgerond dan moet je eenmalig de player activeren met je accountgegevens (e-mailadres en activatiecode).

Gebruik je de Easy liever via een internet browser? Ga dan naar play.bcmstream.com en log je in met je accountgegevens. Dit kun je doen op elke PC, Laptop, Tablet of Smartphone. Het maakt dan niet uit of je een Windows, Apple, Android of Linux apparaat gebruikt.

Kun je de Stream Pro ook in je browser gebruiken?

Op dit moment is dit helaas nog niet mogelijk en is de Pro software alleen te gebruiken in combinatie met Windows 7 of hoger.

Er wordt op de achtergrond hard gewerkt om de Stream Pro ook via je browser te kunnen gebruiken. We zullen hier alles aan doen om dit zo spoedig mogelijk toe te voegen.

Ik kan niet inloggen. Wat gaat er mis?

De meest gemaakte vergissing

Als je probeert in te loggen op de Easy webplayer met je e-mailadres en de activatiecode 321START kun je NIET inloggen. Je kunt alleen inloggen op de Easy webplayer met het e-mailadres en wachtwoord van je account bij onze BCM Store website. De activatiegegevens uit de e-mail zijn GEEN account gegevens.

De BCM Stream Easy

De BCM Stream Easy kun je op twee manieren 14 dagen gratis uitproberen.

Manier 1: Je kan de Windows software downloaden en deze installeren op een Windows PC of laptop. Nadat je de 14 dagen trail hebt aangevraagd ontvangen je een e-mail met daarin een download link voor de software en de activatiegegevens. Met deze activatiegegevens (het e-mailadres dat je gebruikt hebt voor de aanvraag en de code: 321START) kun je, na installatie van de software, de player starten en kun je 14 dagen de Easy én de Pro uitproberen.

Manier 2: Je kunt ook de Webplayer gebruiken. Dit kun je doen op elke PC, Laptop, Tablet of Smartphone. Het maakt dan niet uit of je een Windows, Apple, Android of Linux apparaat gebruikt. Let op! Dit is een andere trail versie dan via de Windows software. Zo vraag je de 14 dagen trail voor de Webplayer aan. Met de accountgegevens die je tijdens deze aanvraag hebt ingevuld (e-mailadres en wachtwoord) kun je inloggen op de Webplayer. Dit is de inlogpagina van de Webplayer.

Het verschil tussen de Easy Windows en de Easy Webplayer is dat je met de webplayer geen gebruik kunt maken van de planner functie en de Remote App.

De BCM Stream Pro

De BCM Stream Pro is alleen beschikbaar via de Windows software. Je kan deze dus alleen op een Windows PC of laptop installeren. (Windows versie 8 of hoger)

Als je de 14 dagen trail van de Pro hebt aangevraagd via de BCM Stream website heb je een e-mail ontvangen met daarin een download link voor de software en de activatiegegevens. Met deze activatiegegevens (het e-mailadres dat je gebruikt hebt voor de aanvraag en de code: 321START) kun je, na installatie van de software, de Pro starten en kun je 14 dagen de Pro én Easy uitproberen.

De Pro Webplayer is nog niet beschikbaar. Er wordt door onze programmeurs hard aan gewerkt om deze zo spoedig mogelijk beschikbaar te maken.

Heb je een vraag?

Start hier met zoeken:

CONTACT

Celsiusstraat 9
6003 DG Weert
Nederland
T:   +31 (0)85 130 74 63

HELP ONS

Wij doen ons best om deze support website zo volledig mogelijk te maken en houden. Mocht je toch nog info missen laat het ons dan weten. Dan kan via het contact formulier van de BCM Stream website.

VOLG ONS

Facebook    Instagram

HELP ONS

Wij doen ons best om deze support website zo volledig mogelijk te maken en houden. Mocht je toch nog info missen laat het ons dan weten. Dan kan via het contact formulier van de BCM Stream website.