VIDEO’S

Home |  Video’s

BCM Stream Easy

Gemak en eenvoud! Daar staat de BCM Stream Easy voor.

Abonnement afsluiten

Wil je een BCM Stream abonnement afsluiten? Bekijk dan de video over hoe je dit kunt doen.

BCM Stream Pro

Eigen lijsten maken, zelf nummers zoeken en nog veel meer zelf kunnen doen.

De zoeklijst van de Pro

De BCM Stream Pro heeft een uitgebreide zoekfunctie.

Programma lijsten van de Pro

De programma lijsten van de BCM Stream Pro zijn onderverdeeld in 4 lijsten.

Menu instellingen van de Pro

In het menu van de BCM Stream Pro kun je alle functies van de player en de Request en Remote App instellen.

De muziek planner

Je kunt met de BCM Stream een muzieklijst of meerdere muzieklijsten programmeren in de muziek planner.

Beheren van de eigen lijsten

In de BCM Stream Pro kun je eigen lijsten aanmaken en beheren.

BCM Request App instellen

Met je telefoon of tablet een verzoekje aanvragen? Dit doe je met de gratis BCM Request App.

BCM Remote App instellen

De BCM Stream software op afstand bedienen of eigen lijsten maken? Het kan met de BCM Remote app.

Activeer Easy in browser

De BCM Stream Easy activeren op je tablet of smartphone kan heel eenvoudig.

Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Bekijk hoe je het opnieuw kunt instellen.

Heb je een vraag?

Start hier met zoeken:

CONTACT

Celsiusstraat 9
6003 DG Weert
Nederland
T:   +31 (0)85 130 74 63

HELP ONS

Wij doen ons best om deze support website zo volledig mogelijk te maken en houden. Mocht je toch nog info missen laat het ons dan weten. Dan kan via het contact formulier van de BCM Stream website.

VOLG ONS

Facebook    Instagram

HELP ONS

Wij doen ons best om deze support website zo volledig mogelijk te maken en houden. Mocht je toch nog info missen laat het ons dan weten. Dan kan via het contact formulier van de BCM Stream website.