FAQ – REMOTE APP – FOTO’S

Home  |  Veelgestelde vragen  |  Remote App  |  Foto’s toevoegen

Foto’s toevoegen

Waar staan de foto’s die verstuurd worden naar de player?

De foto’s die je via de Remote app verstuurd naar een player kan je als volgt terug vinden in de player:

• Ga naar Menu > Foto’s/Film > Videoscherm instellen > Laad foto/video speellijst
  • Selecteer dan in de lijst de map foto’s/video’s.
  • Hierin staan in de map met de naam van je smartphone (b.v. iPhone van Piet) je verstuurde foto’s.

Kun je een foto ook bijsnijden voordat deze verstuurd wordt naar de player?

Ja, je kunt foto’s eerst bijsnijden. Maak een foto of selecteer een foto uit de foto bibliotheek. De foto kan nu bijgesneden worden naar een standaard formaat. Sleep met 1 van de 4 witte hoeken van het bijsnijkader om het kader aan te passen. Sleep met de foto om het gedeelte dat je wil gebruiken van de foto binnen het bijsnijkader te plaatsen.

Foto formaat ios androidAls het foto-formaat icoontje rechts onderaan in het menu blauw is dan is de verhouding van het kader vergrendeld. Door op het icoontje te drukken verandert het icoontje van kleur, deze wordt wit en het kader kan je met 1 van de 4 witte hoeken naar ieder willekeurig formaat slepen.

Als het kader hoger is dan breed dan zal de foto “staand” naar de player gestuurd worden. Er zullen dan links en rechts van de foto zwarte balken komen.

Als het kader breder is dan hoog zal de foto “liggend” naar de player gestuurd worden. Als de foto te smal is voor de verhouding 16:9 dan zullen er boven en onder de foto zwarte balken komen.

Foto formaat optiesHet beste resultaat, een foto in de verhouding 16:9 (beeldvullend), kan je als volgt maken:

• Selecteer of maak een foto
  • Druk in het menu op het foto-formaat icoontje om de verhouding van het kader te ontgrendelen
  • Sleep het bijsnijkader aan 1 van de 4 witte hoeken naar een “liggend” formaat
  • Druk in het menu nogmaals op het foto-formaat icoontje
  • Een pop-up verschijnt met o.a. de optie 16:9
  • Druk op 16:9 om de foto bij te snijden naar een verhouding van 16:9
  • Sleep met de foto het gedeelte dat je wil laten zien binnen het bijsnijkader
  • Druk in het menu op “done”

Foto bijsnijden menuEr verschijnt dan een pop-up met de vraag of je de foto naar de player wilt uploaden. Druk op “ja”. Dan verschijnt er nog een pop-up met de vraag of je de foto direct in de foto speellijst wilt plaatsen. Selecteer “Ja” of “Niet nu”.

Heb je een vraag?

Start hier met zoeken:

CONTACT

Celsiusstraat 9
6003 DG Weert
Nederland
T:   +31 (0)85 130 74 63

HELP ONS

Wij doen ons best om deze support website zo volledig mogelijk te maken en houden. Mocht je toch nog info missen laat het ons dan weten. Dan kan via het contact formulier van de BCM Stream website.

VOLG ONS

Facebook    Instagram

HELP ONS

Wij doen ons best om deze support website zo volledig mogelijk te maken en houden. Mocht je toch nog info missen laat het ons dan weten. Dan kan via het contact formulier van de BCM Stream website.