FAQ – REMOTE APP – GEBRUIKERS

Home  |  Veelgestelde vragen  |  Remote App  |  Gebruikers

Gebruikers

• Met gebruiker wordt bedoelt: iemand die op zijn of haar smartphone of tablet de Remote App geïnstalleerd heeft.
  • Met player wordt bedoelt: een PC, laptop of tablet waar de BCM Stream Easy of Pro op geïnstalleerd is.

Hoe kan ik een gebruiker verwijderen?

Om een gebruiker te verwijderen ga je in de BCM Stream player naar:

• Menu > Beheer Remote App > Instellingen
  • Selecteer in de lijst met gekoppelde gebruikers de gebruiker die je wil verwijderen en druk op de knop “Verwijder“.
  • Druk in de pop-up met de vraag of je de gebruiker wil verwijderen op “Ja“. Daarna is de gebruiker verwijderd.

Hoe kan ik een player verwijderen?

Om een player te verwijderen uit de Remote app ga je naar het player overzicht.

Player verwijderen IOSMet IOS :

Schuif de player die je wil verwijderen naar links. Aan de rechterkant verschijnt dan een rode knop met de tekst “Verwijder”. Druk op de knop om de player te verwijderen.

Player verwijderen AndroidMet Android :

Houd de player die je wil verwijderen 2 seconden ingedrukt. Bovenaan in het scherm verschijnt dan de tekst “Verwijder”. Druk hier op om de player te verwijderen.

Je ziet in de app de player niet meer, maar je staat nog wel in de lijst van gebruikers?

Dit komt voor als je de Remote App hebt verwijderd van je smartphone of tablet en daarna opnieuw hebt geïnstalleerd. Je moet dan de player opnieuw toevoegen.

Hoe kun je een player toevoegen?

Als je de BCM Remote App op je smartphone of tablet opent verschijnt als eerste het scherm waar je een player – een BCM Stream Easy of Stream Pro – kan toevoegen.

Klik op de knop “Player toevoegen”. In een pop-up scherm moet je dan een koppel code invoeren. Deze code vind je in de Stream player die je toe wilt voegen. Ga naar: Menu > Beheer Remote app > Instellingen.

Na het correct invullen van de code is de player toegevoegd aan de lijst. Door een keer omlaag te swipen op het scherm van je smartphone of tablet verschijnt de toegevoegde player in de lijst. Je kan nu de player selecteren en bedienen met de Remote app.

Heb je een vraag?

Start hier met zoeken:

CONTACT

Celsiusstraat 9
6003 DG Weert
Nederland
T:   +31 (0)85 130 74 63

HELP ONS

Wij doen ons best om deze support website zo volledig mogelijk te maken en houden. Mocht je toch nog info missen laat het ons dan weten. Dan kan via het contact formulier van de BCM Stream website.

VOLG ONS

Facebook    Instagram

HELP ONS

Wij doen ons best om deze support website zo volledig mogelijk te maken en houden. Mocht je toch nog info missen laat het ons dan weten. Dan kan via het contact formulier van de BCM Stream website.