INSTELLINGEN

Home  |  Handleidingen  |  BCM Stream Pro  |  Instellingen

Pro – Menu instellingen – Instellingen

Menu Instellingen

Bij Instellingen kan het volgende ingesteld worden:

1. Volume: De standaard instelling is 100%. Afhankelijk van de geluidskaart die gebruikt wordt kan het wenselijk zijn om het volume te verhogen boven de 100%. Het verhogen van het geluidsvolume boven de 100% kan geluidsvervorming veroorzaken.
  2. Taal: Hier stelt u de gewenste taal in.
  3. Keyboard layout: Hier kunt u de gewenste toetsenbord indeling instellen.
  4. Modus: Hier kunt u het uiterlijk van de player kiezen. Licht of donker.
  5. Geluidskaart: Kies hier de geluidsuitgang die u wilt gebruiken.
  6. Tempo: Bij inschakeling hiervan heeft u de mogelijkheid om nummers sneller of langzamer te laten afspelen.
  7. Auto Shuffle: Bij inschakeling hiervan worden de nummers bij het laden van een lijst automatisch geshuffeld.
  8. Muziek indeling: Hier selecteert u de muziekprogrammering voor een bepaald land. B.v. de “Nederlands top 40” lijst is alleen beschikbaar als u de muziek indeling op “Nederland” instelt.
  9. Tijd: Hier kun je de gewenste tijdsaanduiding selecteren.
  10. Datum: Hier selecteer je de gewenste datum aanduiding.

Heb je een vraag?

Start hier met zoeken:

CONTACT

Celsiusstraat 9
6003 DG Weert
Nederland
T:   +31 (0)85 130 74 63

HELP ONS

Wij doen ons best om deze support website zo volledig mogelijk te maken en houden. Mocht je toch nog info missen laat het ons dan weten. Dan kan via het contact formulier van de BCM Stream website.

VOLG ONS

Facebook    Instagram

HELP ONS

Wij doen ons best om deze support website zo volledig mogelijk te maken en houden. Mocht je toch nog info missen laat het ons dan weten. Dan kan via het contact formulier van de BCM Stream website.