BACKUP’S BEHEREN

Home  |  Handleidingen  |  BCM Stream Pro  |  Backup’s beheren

Pro – Beheer Remote App – Backup’s beheren

Remote App Backups Beheren

1. Hier staan alle gemaakte backup’s per gebruiker.
  2. Hier staan alle gekoppelde gebruikers.

Als u een gebruiker bij de gemaakte backup’s selecteert dan zal deze uitklappen en worden alle backup’s van deze gebruiker zichtbaar.

Wilt u een backup naar een gekoppelde gebruiker sturen, dan selecteert u de gewenste backup uit de lijst (onder 1) en schakelt u de schakelaar aan bij de gekoppelde gebruiker (onder 2) waar de backup naar toe gestuurd moet worden en druk dan op de knop “Verstuur lijsten”.

Er verschijnt nu een wolk icoontje bij de gekoppelde gebruiker. Dit geeft aan dat de lijst nog niet opgehaald is door de gebruiker. Zodra de gebruiker de Remote App opent krijgt deze de melding dat er lijsten gevonden zijn en of hij deze wil importeren. Hij heeft dan de keuze uit: Ja, Nee of Later.

Dit kan handig zijn als u per ongeluk een persoonlijke lijst gewist heeft of wanneer u een nieuwe smartphone heeft gekocht waar u de persoonlijke lijsten op wilt zetten.

Heb je een vraag?

Start hier met zoeken:

CONTACT

Celsiusstraat 9
6003 DG Weert
Nederland
T:   +31 (0)85 130 74 63

HELP ONS

Wij doen ons best om deze support website zo volledig mogelijk te maken en houden. Mocht je toch nog info missen laat het ons dan weten. Dan kan via het contact formulier van de BCM Stream website.

VOLG ONS

Facebook    Instagram

HELP ONS

Wij doen ons best om deze support website zo volledig mogelijk te maken en houden. Mocht je toch nog info missen laat het ons dan weten. Dan kan via het contact formulier van de BCM Stream website.