FAQ – ABONNEMENTEN

Home  |  Veelgestelde vragen  |  Abonnementen

Abonnementen

Wat kosten de abonnementen?

Voor BCM Stream kun je kiezen tussen 2 abonnementen, de BCM Stream Easy en de BCM Stream Pro.

De Pro is alleen beschikbaar in Nederland en België.

* Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Hoe en waar sluit ik een abonnement af op BCM Stream?

Ga naar de BCM Store website. Hier kies je een BCM Stream maandabonnement, de Easy of de Pro, en klik je op de knop “Bestel Direct“. Het abonnement wordt dan in de winkelmand geplaatst.

Heb je een couponcode, vul deze dan in en klik op “Waardebon toepassen”. Ga door naar afrekenen. Vul hier je bedrijfsgegevens en inloggegevens in voor je account. Selecteer de betaalmethode en klikt op “Meld je nu aan“.

Na de betaling is je abonnement geactiveerd en kun je gebruik maken van de gekozen BCM Stream software.

Wil je de BCM Stream software downloaden? Log dan in op de BCM Store website, via het persoon icoontje, met de inloggegevens die je hebt aangemaakt. Klik nog een keer op het icoontje en ga naar “Mijn Account”. Download de software via de link in het dashboard.

Installeer de software op een Windows computer, laptop of tablet. Log in met je accountgegevens en start de muziek!

Kan ik op elk moment stoppen?

Ja, de BCM Stream abonnementen zijn per maand, via je BCM Store account, stop te zetten.

Hoe beëindig ik het abonnement?

Ga naar de BCM Store website. Klik rechts bovenaan op het persoon icoontje, rechts van het winkelwagentje, en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Klik nog een keer op het icoontje en ga naar “Mijn Account”.

In het dashboard klik je op “Subscriptions“. Klik vervolgens op “Bekijken” om de details van het abonnement te zien. Bij “Acties” staat een knop “Annuleren“. Klik hier op en je abonnement wordt beëindigt.

Hoe kan ik het abonnement weer activeren?

Ga naar de BCM Store website. Klik rechts bovenaan op het persoon icoontje, rechts van het winkelwagentje, en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Klik dan bij het abonnement dat je wilt gaan gebruiken (Easy of Pro) op de “Bestel direct” knop. Het abonnement wordt dan in de winkelmand geplaatst. Na de betaling is je abonnement geactiveerd en kun je weer gebruik maken van de gekozen BCM Stream software.

Wil je de BCM Stream software opnieuw downloaden? Klik dan op het persoon icoontje, rechts van het winkelwagentje, en ga naar “Mijn Account”. Download de software via de link in het dashboard.

Installeer de software op een Windows computer, laptop of tablet. Log in met je accountgegevens en start de muziek!

Kan ik elk moment mijn abonnement veranderen van de Easy naar de Pro en andersom?

Het antwoord is “Ja”, beide opties kunnen. Wanneer je gebruik maakt van de Easy kun je deze altijd upgraden naar de Pro. Het verschil van de abonnementskosten wordt in rekening gebracht vanaf het moment dat je wisselt van abonnement.

Je kunt ook downgraden van de Pro naar de Easy. Het betaalde abonnement voor Pro van die maand wordt niet verrekend. De eerst volgende maandverlenging betaal je dan de abonnementskosten van de Easy.

Hoe werkt dit?

• Ga naar de BCM Store website. Klik rechts bovenaan op het persoon icoontje, rechts van het winkelwagentje, en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Klik nog een keer op het icoontje en ga naar “Mijn Account”. In het dashboard klik je dan op “Subscriptions“.
  • Bij het (actieve) abonnement klik je rechts op “Bekijken“.
  • Scroll naar beneden naar “Abonnementstotalen”, hier staat een knop “Upgrade of Downgrade“. Klik hierop.
  • Kies dan het gewenste abonnement en klik daarna op de knop “Abonnement wisselen“.
  • Indien je een upgrade doet van Stream Easy naar Stream Pro wordt het verschil in abonnementskosten in rekening gebracht. Klik op de knop “Doorgaan naar afrekenen” en betaal vervolgens het verschil.

Ik wil meerdere abonnementen voor één locatie. Kan dit?

Jazeker! Wil je meer abonnementen (op hetzelfde account) voor dezelfde locatie om gelijktijdig verschillende muziek te kunnen draaien in het café én in de zaal. Neem dan contact met ons op. Wij kunnen dit dan voor je regelen.

Is het gratis proberen ook echt gratis?

Jazeker! Meld jezelf simpel en snel aan en probeer onze muzieksoftware 14 dagen gratis. Je kunt zowel de Easy als de Pro proberen. Je hoeft geen aanbetaling te doen en de software zal automatisch eindigen na 14 dagen.

Heb je een vraag?

Start hier met zoeken:

CONTACT

Celsiusstraat 9
6003 DG Weert
Nederland
T:   +31 (0)85 130 74 63

HELP ONS

Wij doen ons best om deze support website zo volledig mogelijk te maken en houden. Mocht je toch nog info missen laat het ons dan weten. Dan kan via het contact formulier van de BCM Stream website.

VOLG ONS

Facebook    Instagram

HELP ONS

Wij doen ons best om deze support website zo volledig mogelijk te maken en houden. Mocht je toch nog info missen laat het ons dan weten. Dan kan via het contact formulier van de BCM Stream website.