FAQ – BETALEN

Home  |  Veelgestelde vragen  |  Betalen

Betalen

Waar vind ik mijn factuur?

Als je een abonnement afsluit of verlengt, ontvang je automatisch de factuur per e-mail.

Je kan de factuur ook zelf downloaden:

• Ga naar de BCM Store website.
  • Klik rechts bovenaan op het persoon icoontje, rechts van het winkelwagentje, en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Klik nog een keer op het icoontje en ga naar “Mijn Account”.
  • In je account klik je op “Orders“. Je krijgt een overzicht van je bestellingen en hier kun je per bestelling de factuur downloaden.

Hoe kan ik mijn factuuradres aanpassen?

Het factuuradres aanpassen gaat als volgt:

• Ga naar de BCM Store website.
  • Klik rechts bovenaan op het persoon icoontje, rechts van het winkelwagentje, en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Klik nog een keer op het icoontje en ga naar “Mijn Account“.
  • In je account klik je op “Billing address“. Klik vervolgens onder factuuradres op “Bewerken” om de details van het factuuradres te zien.
  • Hier kan je dan de gegevens aanpassen en dan klikken op de knop “Adres opslaan“.

Hoe kan ik mijn bankrekeningnummer veranderen?

De betaling van je abonnement wordt maandelijks gedaan via een online betaalservice.

Deze biedt geen ondersteuning voor het wijzigen van het bankrekeningnummer. Je moet daarom het actieve abonnement opzeggen en vervolgens een nieuw abonnement afsluiten met het nieuwe bankrekeningnummer.

Wat gebeurt er als ik te laat betaal?

Het abonnement loopt een maand vanaf de dag van afsluiten. Dus als je een abonnement afsluit op 16 januari, dan loopt het abonnement tot en met 15 februari. Op 16 februari zal dan automatisch opnieuw worden geïncasseerd. Na elke betaling kun je weer een maand lang gebruik maken van de BCM Stream dienst.

Kan er niet geïncasseerd worden dan zal de dienst na een aantal dagen niet meer gebruikt kunnen worden.

Heb je een vraag?

Start hier met zoeken:

CONTACT

Celsiusstraat 9
6003 DG Weert
Nederland
T:   +31 (0)85 130 74 63

HELP ONS

Wij doen ons best om deze support website zo volledig mogelijk te maken en houden. Mocht je toch nog info missen laat het ons dan weten. Dan kan via het contact formulier van de BCM Stream website.

VOLG ONS

Facebook    Instagram

HELP ONS

Wij doen ons best om deze support website zo volledig mogelijk te maken en houden. Mocht je toch nog info missen laat het ons dan weten. Dan kan via het contact formulier van de BCM Stream website.