FAQ – REQUEST APP

Home  |  Veelgestelde vragen  |  Request App

Request App

Waar kan ik de Request App downloaden?

De Request App is geschikt voor zowel iOS als Android en is gratis te downloaden in de App Store of op Google Play.

Ik zie de naam van de zaak waar ik een verzoekje aan wil vragen niet in de lijst staan?

Soms is de locatiebepaling van je smartphone of tablet niet nauwkeurig genoeg en denkt je toestel dat je verder van de zaak verwijderd bent dan je daadwerkelijk bent. (achter de naam van de zaak staat hoe ver je verwijderd bent)

De afstand dat een aanvrager van een verzoekje maximaal verwijderd mag zijn van de zaak is in te stellen bij de aanvraag instellingen van de Request App in het menu van de player.

Ik zie geen enkele naam van een zaak in mijn overzicht?

Dit kan voorkomen als je met een WiFi gast netwerk verbonden bent. Hier zitten vaak beperkingen in. Probeer het dan eens via 4G/5G.

Mijn verzoekje komt niet aan bij de BCM player?

• Dit kan voorkomen als je met een WiFi gast netwerk verbonden bent. Hier zitten vaak beperkingen in. Probeer het dan eens via 4G/5G.
  • Dit kan ook te maken hebben met de locatiebepaling. Als je volgens je toestel op een te grote afstand bent, komen verzoekjes niet aan. Het kan dan zijn dat de afstand te klein is ingesteld in de aanvraag instellingen van de Request App in het menu van de player.

De zaak waar ik een verzoekje aan wil vragen staat wel in de lijst, maar is licht grijs.

• De PC, laptop of tablet met de BCM Stream player staat uit of de Request App is uitgeschakeld.
  • Het kan ook te maken hebben met een beperking in het WiFi gast netwerk.

Hoe werkt de kiosk-mode in de Request App?

Kiosk-modeDe kiosk-mode is een nieuwe functie in de Request App die handig is als je in een café of zaal een vaste tablet gebruikt voor het aanvragen van muzieknummers.

Hoe werkt het:

• Open de Request App
• Kies de locatie waar je de tablet wilt gebruiken
• Klik links bovenaan op het hamburger menu
• Onderaan zie je dan de tekst “Enable Kiosk-mode”
• Klik op de tekst
• Vul een 4-cijferige pincode in

De kiosk-mode is nu geactiveerd. Als je de Request App nu opent op de tablet zal deze meteen naar de locatie gaan waar de kiosk-mode in geactiveerd is. Je kunt dus geen andere locatie meer kiezen totdat de kiosk-mode weer is uitgeschakeld.

Hoe schakel je de kiosk-mode weer uit?

Met de pincode kun je de kiosk-mode ook weer uitschakelen. Dit gaat op dezelfde manier als het activeren. Ben je de pincode kwijt dan moet je de Request app verwijderen en opnieuw installeren.

Tip voor de software eigenaar:
Je kunt als BCM Stream software eigenaar beperkingen instellen voor het gebruik van de Request App door je gasten. Zo kun je bijvoorbeeld het maximum aantal nummers dat aangevraagd mag worden instellen, de herhaling van aangevraagde nummers, aanvragen alleen toestaan met een pincode, etc. Je kunt dit instellen bij de aanvraag instellingen van de Request App.

Heb je een vraag?

Start hier met zoeken:

CONTACT

Celsiusstraat 9
6003 DG Weert
Nederland
T:   +31 (0)85 130 74 63

HELP ONS

Wij doen ons best om deze support website zo volledig mogelijk te maken en houden. Mocht je toch nog info missen laat het ons dan weten. Dan kan via het contact formulier van de BCM Stream website.

VOLG ONS

Facebook    Instagram

HELP ONS

Wij doen ons best om deze support website zo volledig mogelijk te maken en houden. Mocht je toch nog info missen laat het ons dan weten. Dan kan via het contact formulier van de BCM Stream website.